Welkom bij Wieland

In 1976 startte Henk en Marjo Wieland in het ouderlijk huis van Henk, Cafetaria Wieland. Na dit ongeveer 20 jaar te hebben gerund zijn ze ermee gestopt. Ze woonde er inmiddels bij en hebben de cafetaria toen verhuurd. De cafetaria is vernieuwd en heeft een andere naam gekregen "Happy Days", maar onder de schaijkse bevolking bleef het toch nog altijd friet van Wieland...

In 2010 was de tijd aangebroken dat ook deze mensen het stokje over gaven. Intussen was de jongste zoon van Henk en Marjo, Thijs 25 jaar oud en zag dat wel zitten…. Een eigen zaak, Cafetaria Wieland weer terug op de gevel.

Op 4 augustus 2010 was het zover, samen met zijn vrouw Yvon namen zei de cafetaria over. Intussen zijn ze al bijna  12.5 jaar verder. In de loop der jaren is er een hoop veranderd. Vooral achter de schermen is het nodige geïnvesteerd. Dit om zo efficiënt en snel mogelijk te kunnen werken. Ook hebben ze de keuken uitgebreid met een bakplaat. Hiermee hebben ze het assortiment kunnen uitbreiden met kwalitatief goede en verse producten.

De naam Cafetaria Wieland is weer een begrip in Schaijk en omstreken.